Sportverkiezing 2017-05-18T14:46:32+00:00

Winnaars Flevolandse MAC3PARK Sportverkiezingen 2016

Tijdens de spetterende Flevolandse MAC3PARK Sportverkiezingen van 2016 zijn op maandag 26 januari 2018 in de Agora te Lelystad de sportman, de sportvrouw, het sporttalent, de sportploeg, de amateursporter en amateursportploeg van Flevoland 2016 gehuldigd. Maria de Boer maakte er een waar sportfeest van.

De afgelopen twee maanden kon er gestemd worden op de genomineerden via de website Sportief Flevoland. Die stemmen, samen met de stemmen van de Flevolandse Sportpers en de Topsportpashouders van Flevoland gaven de volgende uitslag.

Sportman van Flevoland 2016 is Gregory Sedoc uit Almere. Gregory drong door tot de halve finale horden in Peking. Sportvrouw van Flevoland 20016 is Denise de Haan. De Almeerse is wereldkampioen Wakeboarden. De jonge judo-er Marvin Huisman is Sporttalent van Flevoland 2016. Met de titel van Sportploeg ging het Team Wakeboard Almere aan de haal. De titel Amateursporter van het jaar ging naar Remy Bonjaski, de K1 vechter. En Amateursportploeg is A1 van Flevoboys uit Emmeloord. Ook de winnaars van de gemeentelijke verkiezingen werden door Gedeputeerde John Bos in het zonnetje gezet. De avond werd georganiseerd door Sportservice Flevoland in opdracht van de provincie Flevoland. De Flevolandse MAC3PARK Sportverkiezingen 2016 werden ondersteund door Omroep Flevoland. Het was weer een geslaagde sportavond in de Agora.