Overige 2017-05-18T14:30:55+00:00

Opel Corsa TopSportLease in verlaagd

Jullie doel is de top. Het Nederlands Kampioenschap, de EK-finale, Olympische Spelen. Jullie zorgen goed voor jezelf, trainen dagelijks, eten verantwoord en slapen goed. Alles om optimaal te presteren. Maar realiseren jullie je wel hoe afhankelijk jullie zijn van een auto? En hoeveel tijd jullie erin doorbrengen op weg naar alle trainingen en wedstrijden? Topsportlease biedt jullie een uniek leasecontract. Zo heeft TopSportLease de leaseprijs van de driedeurs Opel Corsa 1.2-16V Business verlaagd. Met een looptijd van twaalf maanden en een jaarkilometrage van 15.000 km was de prijs vanaf € 339,00 per maand, exclusief BTW. Dat is nu vanaf € 295,00. Dit betreft alleen zakelijke lease. Bij personal lease geldt nog steeds het bedrag van € 339,00 per maand. De auto heeft onder meer airconditioning, radio CD30 MP3 stuurwielbediening, cruisecontrole en een comfort pakket. Bij de leaseprijs zijn afleveringskosten, wegenbelasting, allriskverzekering, onderhoud en garantie inbegrepen.

De doelgroepen van TopSportLease zijn als volgt gesegmenteerd:

Doelgroep I: A-sporters (niet Olympisch), B-sporters, Jong Oranje en specifieke selecties, Ti, NT of Belofte status, bondstrainers en begeleiders.
Doelgroep II: RT/S1 status, trainers, coaches, sportmedische begeleiders van topsporters, medewerkers van Olympische Steunpunten en van de Sportbonden.
Voor minderjarigen kan TopSportLease een ouder of begeleider als bestuurder machtigen. Bovendien biedt TopSportLease unieke leasemogelijkheden voor aangepaste autos! Lees meer op: www.topsportlease.nl

Sportartikelen

Het Sportief Flevoland heeft op het gebied van sportartikelen samenwerking met:

Sportpaleis: Sport 2000 Almere. Wil je weten wat jouw voordelen zijn dan neem dan hier contact op.
Sport 2000 Urk biedt alle topsportpashouders in Flevoland een korting van 25% op alle sportartikelen. Contactpersoon is Jan Jongman.
Van belastingaangifte tot contracten

Als topsport leidt tot inkomsten, zitten daar allerlei fiscale en juridische kanten aan die veel vragen kunnen oproepen, bijvoorbeeld over prijzengeld. Via Sportief Flevoland helpt Ernst & Young topsporters deze en andere vragen op te lossen. Als sporter kun je bij het adviesbureau onder meer terecht voor de aangifte inkomstenbelasting en bezwaarprocedures. Bovendien is Ernst & Young behulpzaam bij juridische problemen zoals de beoordeling van een sponsorcontract of arbeidsovereenkomst. Sportief Flevoland beoordeelt of je in aanmerking komt voor de diensten van Ernst & Young.

Stuur hier je aanvraag in.

Sportbraces

Veel sporters sporten met braces. Vaak een dure aangelegenheid. Wij zijn dan ook blij met onze nieuwe aanwinst bij het bieden van faciliteiten voor onze aangesloten sporters. Topsporters en talenten kunnen bij aanschaf van deze producten een korting van 20% ontvangen. Neem voor gebruik of voor meer informatie contact op met Sportief Flevoland.