Goede oogzorg geregeld 2017-05-18T14:29:22+00:00

Goede oogzorg geregeld

Voor een sporter is het gezichtsvermogen enorm belangrijk. Winnen of verliezen: het kan een kwestie zijn van goed kijken, inschatten en snel beslissen. Goede waarneming kan hierin het verschil maken tussen winst en verlies.Daar waar hulpmiddelen noodzakelijk zijn, zoals lenzen, brillen, zonnebrillen, is deskundig advies onontbeerlijk.

Optiek De Brilledoos (Almere Buiten). Voor talentvolle sporters, die geregistreerd staan bij het Sportief Flevoland als Flevolandse topsporter of Flevolands sporttalent biedt De Brilledoos de volgende diensten: Ook Bausch & Lomb zal indirect ondersteuning bieden door middel van het beschikbaar stellen van de Sportvision test (oogtest specifiek voor topsporters) en contactlenssponsoring. Daarnaast kunnen alle topsportpashouders naast de test en oogmeting in aanmerking komen voor kortingen op montuur, glazen en zonnebrillen. Uiteraard hoort hierbij ook regelmatige controle en deskundig advies.

Van Born Opticiens (Lelystad). Van Born Opticiens is oogzorgspecialist van het Sportief Flevoland. Van Born Opticiens biedt alle Topsportpashouders 25% korting op het totaalpakket aan producten. Jij kan gebruik maken van deze faciliteit op vertoon van een geldige topsportpas. Van Born Opticiens is gevestigd in de kroonpassage in Lelystad. Jij kunt de winkel bezoeken op maandag van 13.00 – 18.00 dinsdag t/m vrijdag 09.00 -18.00, donderdag koopavond tot 21.00 en Zaterdag 09.00 – 17.00.