Businessclub 2017-05-18T14:42:07+00:00

Businessclub

Omdat er nog zoveel te winnen valt!
Het bedrijfsleven en topsport hebben duidelijke raakvlakken. Presteren, motivatie, coachen, doorzettingsvermogen, doelen stellen en de wil om te winnen!

Wat kan de topsport leren van het bedrijfsleven en andersom? Wat kan het bedrijfsleven leren van een topsporter als het gaat om presteren, focussen en doelen stellen?

De businessclub van het Topsport Talent Team Flevoland (TTT Flevoland) ondersteunt op een unieke wijze Flevolandse sporters bij hun (top)sportcarrière. Voor de businessclub worden diverse activiteiten georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen bedrijven volop van sport genieten, topsporters ontmoeten en gebruik maken van ons netwerk.

Download hier de folder businessclub.

Klik hier voor aanmelding.

Uw bedrijf als sponsor?

Tijdens de Flevolandse MAC³PARK Sportverkiezingen worden naast een prachtig beeld ook prijzencheques uitgedeeld aan de winnaars ter ondersteuning van hun sportieve carrière. Wij stellen bedrijven in de gelegenheid een van deze cheques te adopteren en zelf uit te reiken aan de desbetreffende sporter op het podium tijdens de Flevolandse MAC³PARK Sportverkiezingen. Uiteraard wordt uw logo groot op het scherm boven het podium geprojecteerd en zullen we op andere manieren zoals onze digitale nieuwsbrief en website ook uw bedrijf in de picture zetten. Ook op de cheque zelf kunt u uw bedrijf terug laten komen. Mocht u een cheque willen overhandigen aan een van onze Flevolandse Toppers, dan kunt u contact opnemen met Maria de Boer, directeur van Sportief Flevoland. Zij zal graag met u de mogelijkheden bespreken.